website stat

 

De invloed van promotionele artikelen is bijna drie keer hoger dan een commercial op radio of tv. Promotionele artikelen blijken ook het grootste bereik te hebben. Veel items gaan van hand tot hand. Een pen bijvoorbeeld heeft als reclamemiddel veel impact, omdat die vaak doorgegeven wordt en zodoende door meerdere mensen wordt gebruik

 

 

 

 

Denk ook eens aan notitie- en memobloks. Hoe vaak komt het niet voor dat u even een aantekening maakt en het papier aan iemand meegeeft? Notitie- en memobloks zijn op vele formaten en in vele diktes te krijgen. Uiteraard kan dat uw bedrijf alleen maar ten goede komen.

Kijkfookneven,inponzefwebshop.voorkkledingstukken,rmutsenlenpcaps,ewaarauwnreclamerop kan.n

 

Naar de webshop.

 

 

U kunt reclame maken op allerlei manieren. Ook door uw logo en bedrijfsgegevens op gebruiksartikelen en gadgets te plaatsen.

U kunt ervoor kiezen om een eenvoudige pen uit te delen waar uw naam of website op staat, de clip laten bedrukken of er een eyecatcher van maken door gebruik te maken van High Definition Print. Kijk voor een uitleg van HD print op onze pennen-pagina.

 

Behalve pennen zijn er nog veel meer mogelijkheden: sleutelhangers, usb-sticks, rekenmachines, notitiebloks, zelfklevende memobloks en dergelijke maar ook kledingstukken zoals eenmuts,, cap of shirt (of een combinatie daarvan natuuurlijk).

Kijkdaarvoorkinsdepwebshop