website stat

Logo's en huisstijlen

 

De uitstraling van uw bedrijf is heel belangrijk. Onderdeel van die uitstraling is uw huisstijl, deze moet consequent worden doorgevoerd op al uw bedrijfsuitingen.

Te denken valt dan aan hetzelfde kleurgebruik, uw logo steeds op dezelfde manier terug laten komen en de papiersoort. Daarbij moet uw huisstijl ook doelmatig zijn, dus ook goed bruikbaar voor ander promotiemateriaal, zoals advertenties of belettering.

 

Bent u op zoek naar een logo of nieuwe huisstijl? Dan bent u bij Irene Dubbeldam DTP op het juiste adres. Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, folders, advertenties, werkbonnen, verpakkingen, personeelsbladen, enz. en kunnen u eventueel adviseren en begeleiden bij het opstellen van teksten voor folders of ander promotiemateriaal. Ook de opmaak van brochures in diverse talen is geen probleem.

 

Samen met gerenommeerde leveranciers zorgen wij ervoor dat uw drukwerk efficiënt vervaardigd wordt, zonder aan kwaliteit in te boeten. Kleinere oplagen kunnen geprint worden en voor grotere oplagen is drukken efficiënter. Samen gaan we voor het beste eindresultaat, of het nu gaat om honderd visitekaartjes in één kleur of duizenden magazines met luxe uitstraling. Heeft u iets te vieren met uw bedrijf of wilt u uw personeel uitnodigen voor een personeelsfeest of heeft iemand een dienstjubileum?Dek uitnodiging, in uw huisstijl natuurlijk, kunnen wij voor u verzorgen.

 

 

Verzending

Naast het ontwerpen en verzorgen van uw drukwerk verzorgen wij ook de verzending of verspreiding van mailings. Uw drukwerk kan samen met een adresdrager ingeseald  en aangeboden worden bij de verspreider van uw keuze. Ook is het mogelijk om uw drukwerk te personaliseren of te etiketteren. Vraagt u wel even van tevoren hoe u de adresbestanden aan moet leveren

 

 

 

Informeren naar tarieven of de manier waarop u bestanden aan kunt leveren, kunt u doen via het formulier op de contact pagina. Wilt u ons bezoeken, maak dan vooraf even een afspraak. En als dat voor u beter uitkomt, spreken we in de avonduren af.