website stat

Direct naar de webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om u zo ruim mogeljk van dienst te kunnen zijndrukwerk u naast ons terecht voor  kwerk ook bij    bedrijfskleding. De uitstraling van uwrijf kunt u ook hierin tot uiting laten komen. Wij leveren kleding voor bouw en industrie, ook high visibility kleding met EN471 of RWS keurmerk is leverbaar.

Voor grote oplages (min. 500 stuks) kan er  een ontwerp speciaal voor uw bedrijf gemaakt worden.

 

De kledinggeborduurd worden geb uw​  den met

 

 

 

 

 

 

 

​  naam of logo.

 

 

Als u een evenement of feest heeft dan is het ook vaak prettig als de medewerkers of organisatie herkenbaar zijn aan hun uniforme kleding. Te denken valt aan jassen of shirts, sweaters of caps, waardoor ze sneller in het oog springen en van veraf heVerenigingennrt)vereregelmatig nigingen hekledingre (clubMetlnamenvoorevrijwilligersnbij evenementenediegherkenbaar,moetenezijn.rDenk daarbij ooktaanederverkeersregelaars, die extra kenbareopvallen.nVoormverkeersregelaarseisaeenohelehrange aankkledingnbeschikbaar,  van shirt tot parka.

 

​  te beoefenen.

 

 

Uniforme kleding ook voor particulieren

Soms willen mensen die met elkaar iets gaan ondernemen of organiseren zich onderscheiden van de overige kanw Dat zou kunnen door allemaal eenzelfde s ofdragen.rInnd wwebshopoisdeeniuitgebreide collectieobeschikbaar.s geen probleem.

 

Vraag gerust eens een offerte aan.

 

Wij werken van huis uit en zijn daarom niet aan openingstijden gebonden. Als u het overdag te druk heeft, kunnen wij altijd een afspraak in de avonduren of het weekend maken. Indien er een ontwerp wordt gemaakt en u besluit met een andere partij verder te gaan, zullen alleen de kosten voor het maken van een ontwerp worden doorberekend.

 

 

De kleding is van het merTricorp. k TricorzetazichiineomiduurzaamdteiproducerenaennisWaangeslotenebijcdelFairnWeariFoundation.e.Klik hierer  vo  de webshop

 

 

Tricorp is steeds in beweging en breidt met grote regelmaahaartcollectie uit. . Om de collectie overzichtelijk te houden wordt egewerktlmet labels. Inmiddels s is multi normenkleding in de  collectie opgenomen. Multnormenkledingng is kleding die voldoet aan de hoogste technische eisen en heeft als doel optimale bescherming te bieden tegen restrisico's in de werkomgeving. Te denken valt aan kou, wind en regen, maar ook aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid, gevaarlijke chemicaliëeneopen n vuu

 

 

 

 

 

 

 

Werkkleding voodiverse beroepsgroepen

 

 

 

 

 

 

 

Basic werkkleding meeenacasual l lo

 

 

 

 

 

 

 

Representatievdames-een n herenpakk

 

 

 

 

 

 

 

Exclusievcomfortabeledtrendy y kledi

 

 

 

 

 

 

 

Hoge zichtbaarheidsentmulti i normenkleding

 

 

 

 

 

Maatwerkledingdi

 

 

 

•••••
•••••

Bedrijfskleding

Uniforme

kleding