website stat

Eetbare give aways

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is een ruime keuze uit eetbare relatiegeschenken en geschenken die iets eetbaars bevatten. U kunt denken aan rolletjes met pepermunt of fruitsnoepjes, maar ook aan potjes (of potten) waarbij u een keuze kunt maken uit de vulling.  Ook biologische drop, fruitsnoepjes en pepermunt zijn leverbaar.

 

Geef bij de koffie suiker- en creamersticks en doe daar een verpakt koekje of chocolaatje bij, uiteraard allemaal voorzien van uw logo. U kunt zelfs nog verder gaan en ook servies laten bedrukken met uw logo.

 

Chocolade is in vele vormen verkrijgbaar. Verwen uw relaties met een lekkere reep chocolade of geef ze een doos gevuld met chocolade, er is keuze uit diverse formaten. Wij leveren losse carrés chocolade (vierkantjes), maar ook leuk verpakt in bijvoorbeeld een blik of een luxe doos. Er kan zelfs een puzzel van chocolade gemaakt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een heel apart cadeau is chocolade die bij wijn past. Wij leveren luxe papieren flessenhangers, organza zakjes voor aan een fles, verpakkingen met los verpakte chocolaatjes en luxe pakketten met snijplank en mes. De luxe pakketten zijn per stuk verkrijgbaar. Houdt u niet van wijn? Geen probleem, want ook bij koffie en thee smaakt de chocolade heerlijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

We kunnen hier onmogelijk volledig zijn.

Kijk daarom voor meer ideeën relatiegeschenkencatalogus.

 

 

​ katalogus.