Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een mooie aanvulling op de uitstraling van uw bedrijf of evenement. U en uw medewerkers zijn herkenbaar en geven een visitekaartje af. Wij leveren kleding voor horeca, bouw, industrie, aannemers en de agrariche sector van diverse merken waaronder Tricorp, Mascot en Giovanni Capraro.
Onze collectie omvat high visibility kleding, waaronder een ruime keus aan RWS gekeurde kledingstukken. Wij wijzen u graag op onze wind- en waterdichte jassen, die van zeer goede kwaliteit zijn. Er zijn ook diverse accessoires als colls, riemen, caps, mutsen en sokken beschikbaar. Uiteraard kan uw kleding van een geborduurd of gedrukt logo voorzien worden.

Voor vertegenwoordigers en mensen die in de horeca werken is ruime keus. In de collectie van Tricorp zijn cooldry polo's, gilets, broeken, colberts, blouses en overhemden met diverse pasvormen beschikbaar. Er is kleidng met een anti-bacteriële en anti-odor finish, dit maakt ze hygiënisch en zorgt ervoor dat ongewenste geurtjes, na een lange werkdag, geen kans krijgen. Naast Tricorp voeren wij ook het merk Giovanni Capraro met een hele uitgebreide collectie blouses, die al bij afname van 10 stuks gepersonaliseerd kan worden tegen aantrekkelijke prijzen.

U kunt de kleding bekijken op de webshop, daar kunt u in diverse categoriën snel zoeken naar het kledingstuk dat u zoekt. De kleding kan per stuk afgenomen worden, ook door particulieren. Uiteraard is het mogelijk om de kleding te bekijken of te passen. Neem daarvoor contact op.

Onze collectie is uitgebreid met persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder werkschoenen, werkhandschoenen en geluidsbescherming. Klik hier om te zien wat wij kunnen leveren en mail ons welke producten u wilt bestellen. Daarnaast werken wij samen met een groothandel.

Contact

Irene Dubbeldam DTP

Bloemweg 13
4286 EJ Almkerk